Home » Info

Welkom, mijn naam is Leo van der Kley.

Al meer als 25 jaar in het vak op het gebied van weegapparatuur en machines voor het verwerken en verpakken en afrekenen van vlees, vis,groente enz

Het komt maar al te vaak voor dat mensen zich weeg- of snijapparatuur aanschaffen welke eigenlijk ongeschikt is voor zijn doel. Dit komt vooral door slechte voorlichting of onjuist gebruik. Door de ervaring vanuit de afgelopen 25 jaar kunt u rekenen op een gedegen persoonlijk advies om er voor te zorgen dat u de apparatuur krijgt waar u het voor nodig heeft!


In de loop der jaren is door de technische vooruitgang aan de uitvoering van de weegschalen wel het een en ander veranderd. De vernuftige mechanische weeginstrumenten zijn immers anno nu vrijwel allemaal vervangen door geavanceerde elektronische apparaten, waarbij ook de vormgeving is aangepast aan de moderne tijd en er rekening wordt gehouden met ergonomische aspecten.

De belangrijkste modellen kunt u op deze website vinden, waarbij de meest essentiële gegevens worden vermeld. Als u meer informatie wenst, neemt u dan gerust contact op via de contact-pagina of bel ons tijdens kantooruren van maandag t/m vrijdag.

Tot slot danken wij u hartelijk voor uw bezoek aan deze website!