Home » Groentesnijden

Groentesnijders

Technische handelsonderneming van der Kley is al jaren leverancier van de professionele producent van keukenmachines, Robot Coupe.

De Robot Coupe groentesnijmachines zijn makkelijk schoon te maken en makkelijk in gebruik. Door hun ontwerp en de kwaliteit van de toegepaste materialen zijn de Robot-Coupe machines bestemd om lang mee te gaan. 

De groentesnijders zijn conform aan de meest veeleisende normen. Zo voldoen de elektronische componenten bijvoorbeeld aan de nieuwe richtlijn RoHS, die het gebruik van gevaarlijke stoffen verbiedt.

 Voor alle product informatie en de vele voordelen Robot Coupe groentesnijmachines u kunnen bieden klick op onderstaande product groepen.

U kunt bij ons ook onderdelen bestellen voor Robot-Coupe machine,s graag model en serienummer vermelden

U krijgt dan de juiste onderdelen voor uw machine levertijd ca 1 week via mail info@leovanderkley.nl

 

 

 

Robot-Coupe ontwerpt en vervaardigt professionele keukenmachines van topklasse, die zowel in Frankrijk als internationaal
worden verspreid onder voorwaarden die uiting geven aan haar industriële knowhow en haar imago van kwaliteitsproducten, ontwikkeld in het hart van Bourgondië.
De distributie van Robot-Coupe producten houdt in dat aan de gebruikers een totaalaanbod van advies, dienstverlening en garantie wordt geboden dat samenhangt met de kwaliteit en het merkimago van de Robot-Coupe producten.
Om Robot-Coupe producten op adequate wijze te kunnen verkopen, moeten de distributeurs daarom voldoen aan een
aantal kwalitatieve criteria die met name betrekking hebben op hun vermogen om de gebruikers over de prestaties en
de werking van de Robot-Coupe producten te informeren, om deze producten te promoten en op de voorgrond te stellen, om de levering, de installatie en de inbedrijfstelling van de verkochte producten uit te voeren en voor de garantie
en reparatie ervan te zor